Cumhuriyet Meydanında 850 kişinin katıldığı iftar programında; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve Yönetim Kurulu Üyesi Eser Gündaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Mal Müdürü Şenel Çıvak, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Kadir Alagöz, Belediye meclis üyeleri de oruç açanlar arasında idi.

İftar öncesi Karapınar din görevlilerin seslendirdiği ilahiler ve okunan Kuran- Kerim'in ardından iftar duasını İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu gerçekleştirdi. Arcaklıoğlu; "Bu sene 'İsraf yok" dedik. Tabaklarımızdaki taneleri sonuna kadar tüketip israf etmeyelim. Birdirbirimize saygıda, sevgide, anlayışta israf etmeyelim. Çaycuma merkez ve köylerinden herkes bu akşam bereket sofrasını birbirleri ile paylaşıyor. Bu berekete vesile olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun"diyerek ezanla birlikte yemek duasını gerçekleştirdi.

Çaycuma'da toplu iftarlara her geçen gün katılım daha fazla olurken, hayırseverlerin ve kurumların katkıları devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi