Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mart 2019 Salı günü Ereğli'ye geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ereğli programı netleşti.

Erdoğan, 19 Mart 2019 Salı günü saat 12.00'de Eski Terminal Alanı'nda halka seslenerek, Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin'e destek verecek.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KDZ EREĞLİ ZİYARETİ TARİHİ BİR FIRSATTIR"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mart 2019 Salı günü Saat 12.00'de Ereğli ilçesini ziyaret edecek. AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin tüm ilçe halkını 19 Mart'ta gerçekleşecek olan mitinge davet etti.

5 Haziran 2018 tarihinde ilçeye gelerek "Ereğli'nin milletvekili benim" diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 ay aradan sonra 19 Mart 2019 Salı günü saat 12.00'de ikinci kez Ereğli ilçesine gelecek. Eski Terminal alanının bulunduğu yerde düzenlenecek miting ile Ereğli halkına seslenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ziyareti ile Ereğli'ye verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ereğli ziyaretinin çok önemli olduğunu vurgulayarak "Sayın Cumhurbaşkanımız 8 ay içerisinde ikinci kez Ereğli ilçemize geliyor. Bu da kendilerinin Ereğli'yi ne kadar çok sevdiğini ve ne kadar çok önemsediğini göstermektedir. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şahsımı Ereğli Belediye Başkanı olarak belirledikten sonra tüm projelerimizin de arkasında olduğunu ve destekleyeceğini açıklamıştır. Cumhurbaşkanımızın hem Ereğli'yi 8 ayda ikinci kez ziyaret etmesi, hem de projelerimizin arkasında olduğunu söylemesi Ereğli'miz için tarihi bir fırsattır. Ereğli halkı olarak bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. 31 Mart 2019 Pazar günü vereceğimiz karar ilçemizin geleceğini tayin edecektir. Genç, dinamik ve tecrübeli bir belediye başkanı olarak, arkamızda Cumhurbaşkanımızın da tam desteği varken Ereğli'miz deki tüm sorunları çözüp hak ettiği projeleri ve yatırımları yapabilecek noktada olacağız. AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin olarak Ereğli'nin geleceği için CHP'lisi, MHP'lisi hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesten destek istiyorum. Ayrıca Ereğli ilçemizde yaşayan herkesi 19 Mart 2019 Salı günü Saat 12.00'de düzenlenecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halkımıza hitap edeceği mitingimize davet ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi