TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde play-off hedefi yolunda önemli bir karşılaşma oynayacak. Deplasmanda Cumartesi günü Çorumspor'a konuk olacak olan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Salı gününden itibaren çalışmalarına Fener'de devam ediyor.
Yoğun antrenman temposuna dayanamayan Karaelmas Kemal Köksal Stadı için geçtiğimiz hafta TFF'den gelen yetkililer yapılan incelemenin ardından zeminin daha fazla bozulmaması açısından burada idman yapılmasının büyük sorun çıkacağını, bu nedenle sahanın idmana kapatılması konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne uyarıda bulunmuştu.
Sahanın bakıma alınmasının ardından ise Zonguldakspor bu hafta tüm idmanlarını Fener Sentetik Saha'da gerçekleştirdi.
13.30'da yapılan idmana ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor daha sonra Çorumspor maçının provasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Serkan Afacan futbolcuları bu kritik maça motive etti.
Zonguldakspor ilk maçta Çorumspor'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 2-1 yenilmişti. Elmas bu maçın rövanşını almak istiyor.
MAÇI YAKUP ÖZHAN YÖNETECEK
MHK, Zonguldakspor'un Çorum ile oynayacağı maça Gaziantep bölgesinden klasman hakem Yakup Özhan'a düdük verdi. Yakup Özhan'ın yardımcılıklarını ise Kahramanmaraş bölgesinden klasman yardımcı hakemi Musa Mert Emre ile Adana bölgesinden klasman yardımcı hakemi Mert Bulut yapacak. Maçın 4'üncü hakemi Gaziantep bölgesinden klasman hakemi Ali Yılmaz olacak.