Çaycuma İlçesinde eğitim öğretim veren Çomranlı İlkokulu eTwinning School (Avrupa Okulu) oldu.

Çomranlı İlkokulu'na, eTwinning Uluslararası Destek Servisi tarafından "eTwinning School (Avrupa Okulu) tabelası ve teşekkür belgesi" verildi. Tabela ve teşekkür belgesi Kaymakam Serkan Keçeli tarafından Okul Müdürü Hakan Kadi'ya takdim edildi. tabela ve teşekkür belgesi Çaycuma'da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

Okul Müdürü Hakan Kadı başkanlığında yürütülen proje kapsamında bu tabela ile Çomranlı İlkokulu Avrupa'da ki kaliteli okullar ağının bir parçası olarak tanınacak. Ödüllendirilen okula yönelik birçok faydalar barındıran bu projede; okulların diğer okul yönetimleriyle iletişime geçmesini ve okulların görünürlüklerinin artmasını sağlayacaktır. Seçilen okullar, kendi ülkelerindeki ve yurtdışındaki diğer okullarla karşılaştırıldığında kendi okullarının durumunu görebilecek ve aynı zamanda diğer okulların da eTwinning projesi yapmasını teşvik edecektir.

eTwinning okulu olarak seçilen okula plaket, bayrak, sertifika, web sitesi için dijital rozet, bültende yer alma gibi ödüllerin verilmiştir. Bu girişimde eTwinning okulu olarak seçilen okullar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında uluslararası toplantılara davet edilmesi planlanmaktadır.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çomranlı İlkokulu idarecileri ve proje yürütücülerini tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi