TBMM Genel Kurulu'nun komisyon başkanlıkları seçiminden sonra ara vermesi ile biz dizi temaslarda bulunmak üzere seçim bölgesi Zonguldak'a gelen Çolakoğlu ziyaretine, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ'ı tedavi gördüğü hastanede ziyarete ederek başladı.

Kendisine acil şifalar dileğini ilettikten sonra Çaycuma Hacılar Köyüne geçerek Köy Muhtarı Cihan Yüzlü ve köy halkı ile ardından Çaycuma Yeniköy Muhtarı Ercan Kukuş ve köy halkı akabinde Çaycuma Karakoç Köyü Muhtarı Bayram Güner ve köy halkı ile yaptığı sohbetlerde desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çaydeğirmeninde meydana gelen trafik kazasında yaralanan askeri Çaycuma Devlet Hastanesinde ziyaret eden Çolakoğlu, askerin sağlık durumu hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devlet Hastanesinde tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ettikten sonra hastane yönetimi ile hizmet kalitesi hakkında görüşmeler yaptı. Çolakoğlu'na AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğacı ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi