AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaycuma'daki çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret etti. İlk olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen'i ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Çolakoğlu 2017 KÖYDES yardımları hakkında muhtarla görüş alışverişinde bulundu. Muhtarların taleplerini dinleyen Çolakoğlu; "Biz muhtarlar olarak vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini ve sorunlarını yetkili makamlara iletme gayreti içerisinde görevimizi sürdürüyoruz. Tabi köylerimizin eksikleri var. Ödenekler çerçevesinde sırasıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz"dedi.
Dernek Başkanı Çelen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Çelen, dernek çalışmalar hakkında Çolakoğlu'na bilgi verirken muhtarların bazı isteklerini iletti.
Ardından Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan'ı ziyaret eden Çolakoğlu dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Emeklilerin sorunlarını bildiklerini ifade eden Çolakoğlu, yeni açıklanan maaş zamları hakkındaki emeklilerin görüşlerine saygı duyduklarını söyledi.
Üyelerine her zaman her konuda kapılarının açık olduğunu ifade eden Başkan Eyidoğan, ziyaretlerinden dolayı AK Partili heyete teşekkür etti.
Son olarak Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın'a ziyaret gerçekleştiren Çolakoğlu, odanın çalışmalarını takip ettiğini çok kapsamlı bir çalışma alanı olan Ziraat Odası'na başarılar dileyerek, tarım ve hayvancılığın bütün kollarının tek oda çatısı altında toplanmasının daha verimli olacağını ifade etti. İlçede hayvancılığın gelişmesi için aba harcadıklarını ifade eden Çolakoğlu, tarım ve hayvancılığın çok önemli bir sektör olduğuna dikkat çekti.
Ziraat kapsamında bir çok yetkileri bulunduğunu ifade eden Başkan Çapkın, bölgede tarım ve hayvancılığın gelişmesi için başka görevler de verilirse seve seve yapacaklarını ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi