Sabahın erken saati olmasına rağmen meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Çolakoğlu; "İl Teşkilatımız ve milletvekillerimizin talebi ve Genel Merkezimizin uygun görmesi ile Sayın Dışişleri Bakanımız Süleyman Soylu ilçemizde güzel bir miting gerçekleştirdi. Bakanımız 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemini detaylı bir şekilde vatandaşlarımıza anlatmış, ayrıca Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele konusunda başarılı çalışmalarını bizlerle paylaşmıştır. 16 Nisan'da sandıktan 'Evet çıkmasının ülkemizin ve milletimizin geleceği için önemine vurgu yapmıştır.

AK Parti, milletin bağrından çıkan bir partidir. AK Parti, milletin ta kendisidir. Millet, partisine her zaman olduğu gibi bu günde sahip çıkmaya devam etmektedir. Biz parti olarak, hakkın ve halkın gücüne inandık, halkımızla birlikte yürüdük. Bu miting bir kez daha halkımızın partimize bakışını en iyi şekilde ortaya koymuştur.

Bu vesile ile mitingimizde bizleri yalnız bırakmayan, Milletvekillerimiz Sayın Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun, Filyos Belediye Başkanımız Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanımız Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanımız Ertan Aydoğan , Devrek Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Bakanımız Satılmış Gebeş, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Özdemir, Beycuma Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu, önceki dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Orhan Yardımcı, Adil Düzlü, Mithat Gülşen, Devrek İlçe Başkanımız Serdar Kelebek,Gökçebey İlçe Başkanımız Hayrettin Karadağ, Kilimli İlçe Başkanımız Mahmut Kanberoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ersin Akyüz ve Başkan Yardımcısı İsa Yurtseven, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf Odası Başkanımız Hayri Kandemir,Emekliler Derneği Başkanımız Nizamettin Eyidoğan, Şoförler Odası Başkanımız Barbaros Uçar, Muhtarlar Derneği Başkanımız Ekrem Çelen, Ziraat Odası Başkanımız Rıza Çapkın, önceki İlçe Başkanlarımız Bayram Berber,Vedat Emeksiz, çok değerli köy ve mahalle muhtarlarımız, basın mensuplarımız ve bize her zaman güç veren halkımıza, İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu adına teşekkürü borç bilirim" diye konuştu.

Bakan Soylu'nun halkın ilgisinden memnun kaldığını ifade eden Çolakoğlu ilçe teşkilatı olarak köy ziyaretlerini tamamlamak üzere olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi