Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Muslu Belediyespor'un ligden çekilme kararı spor camiasında şaşkınlık yarattı. Sezon öncesinde takımınbaşına başarılı antrenör Serkan Bankoğlu'nu getirerek iyi bir kadro kuran Muslu Belediyespor yönetimi Muslu halkının gurur duyacağı bir ekip oluşturmuştu.

Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 4 puana sahip olan Muslu Belediyespor'a yönetimin aldığı şok karar camiada büyük üzüntü yarattı.

Son olarak ligde Kilimli Belediyespor ile deplasmanda 90+7'nci dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Muslu Belediyespor hafta sonu Perşembe Belediyespor'u saha ve seyircisi önünde konuk edecekti.

Ancak yönetim aldığı karar gereği Muslu Belediyespor ligden geçildi.

FUTBOLCULAR MAĞDUR EDİLDİ

Muslu Belediyespor yönetiminin aldığı çekilme kararının ardından tüm futbolcularda mağdur kaldı. Transfer döneminin bitmesi nedeniyle futbolcular açıkta kaldı. "Böyle bir karar alınacaktı, neden daha önce alınmadı" şeklinde haklı tepkiler büyüyor.

BANKOĞLU HELALLİK İSTEDİ
Geçmişi başarılarla dolu olan antrenör Serkan Bankoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çok üzgün olduğunu söyledi. Helallik isteyen Bankoğlu şu ifadelere yer verdi: "Üzgünüm çok üzgünüm.Yazık oldu. Söylenecek bir şey yok. 3 haftada olsa gönüllerde taht kurdunuz. Hakkınızı helal edin"

Editör: Pusula Gazetesi