Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi Karagümrük ile oynanacak maçı ilk idmanında takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Devre arası yapılan transferde bildikleri oyuncuları aldıklarını belirten Terzi, Okan Eken'in de her geçen gün eski formuna kavuştuğunu söyledi. Takımın daha iyi olacağını belirten Terzi Karagümrük maçından da iyi sonuç beklediğini söyledi.

Terzi, "Çok iyi bir futbolcu topluluğu yakaladık. Çocukların bu kadar sıkıntılara rağmen sahada çıkıp formanın hakkını vermesi bizi sevindiriyor. Takım bizim gittikçe daha da oturuyor. Daha da herkes bir birine alıştı. Yeni oynayan arkadaşlar var takımın içinde iyi konsantre oldular, iyi uyum sağladılar. Özellikle devre arası aldığımız oyuncularında takıma katkı vermeleri beni çok mutlu ediyor. Biliyorsunuz 11'de oynayan 4 tane iyi oyuncumuz transfer olmuştu. Devre arası alınan iyi oyuncular büyük ihtimalle takımlarını katkı veremiyorlar. Ama biz o sabrı gösterdik. Zaman zaman 10 dakika, 20 dakika ve sonra 90 dakika oynattık. Onlarda bize katkı vermeye başladı. İnşallah kazanmaya devam edeceğiz. Şehir olarak iyi bir moral bulduk. Herkesin takıma bakış açısı pozitif oldu. Şehirden gelen desteği de takımın ihtiyacı var. Karagümrük deplasmanından da iyi sonuç bekliyorum" dedi.

"BİLDİĞİMİZ OYUNCULARI ALDIK"

Devre arasında yapılan transferlerden Mustafa Öztürk ve Semih Karadeniz'in takıma çabuk uyum sağlamasını değerlendiren Terzi, ''Biz tanıdığımız oyuncuları aldık. Tanımadığımız oyuncuları almadık. Onlar bildiğim oyuncular. Onların bu takıma katkı vereceğini de biliyordum. Şahin ve Mustafa'nın antrenman düzenini artırdıklarında onlardan da mutlaka faydalanacağız. Hepsi iyi futbolcular" dedi.

"OKAN GERÇEK KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR"

Teknik Direktör Cahit Terzi Okan Eken'in gerçek kimliğine kavuştuğunu belirterek "Okan Eken'in form grafiği arttıkça takım gücü artıyor. Ben her zaman herkese ne dedim sabırlı olun. Çünkü çocuk hastalıktan ve sakatlıktan çıktı. Ona bizim aşırı yük vermemiz Okan'ı kaybetmemize neden olacaktı. Okan için niye sabrettiğimizi de herkes gördü. Okan çok daha iyi olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi