Zonguldakspor sahasında oynadığı ve 2-0 galip ayrıldığı Şanlıurfaspor maçının coşkusu sürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip 6 hafta sonra 3 puanla tanışırken, galibiyette yaptığı kurtarışlarla büyük pay sahibi olan kaleci Taha Demirtaş "Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Gol yemeden galip gelmek çok önemliydi'' dedi.

"ÇOK ÇALIŞTIK, KARŞILIĞINI ALDIK"

Sezon başından buyana yaptığı başarılı kurtarışlarla ön plana çıkan kaleci Taha, Şanlıurfa karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Gol yemeden galip gelmek çok önemliydi. Özellikle bizim için çıkış maçıydı, beklentileri karşılamaya çalıştık ve onu karşılaştık şükürler olsun. Şimdi önümüzde Uşak maçı var. Maç maçtır, rakibimizdir. Uşak maçında da puan alıp yukarlara doğru çıkmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

"TAKIMA KATKIM OLDUYSA NE MUTLU"

Taha Cengiz Demirtaş, ''İlerdeki arkadaşlarım gol atmaya çalışıyor bizde gol yememeye çalışıyoruz. Görevimi yapmaya çalışıyorum, takıma katkım olduysa ne mutlu bana. Umarım böylede devam ederiz. Çok daha iyi günlerimiz olacak" dedi.