Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü Devrek'te oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maçın üzüntüsünü yaşıyor. Sezonun en iyi futbolunu oynamasına rağmen rakibini yenemeyen Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı, her geçen gün takımın iyiye gittiğini, Erzincanspor maçını kazanamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

"VERİLEN EMEKLERE YAZIK OLUYOR"

Zonguldakspor Teknik Patronu Mustafa Dalcı, "Maçın 90 dakikasına bakıldığında kornerleri bile yoktu. İkinci bölgeye gelemediler bile. Ligin en iyi maçını oynadık. En çok pozisyonu bulduk. Ama o pozisyonları atamazsan çocukların verdikleri emeklere yazık oluyor. Üzgünüz. Şu maçı mutlak ve mutlak, bu futbolla beraber 3 puanla kapatmamız gerekiyordu. Bütün olumsuz şartlara rağmen nasıl bir takım olduğumuzu herkes gördü. Layık olduğu yerde bitireceğiz. Çocuklar ciddi mücadele veriyorlar. Çocukların yüreğine sağlık. Ellerinden geleni yaptılar" dedi.

"İYİ FUTBOLU SKORA YANSITACAĞIZ"

Dalcı, "Maç boyunca etkili oynadık. Goller kaçırdık. Kimse gol kaçırmak istemez. Ama yakaladıkları pozisyonlarda daha becerili olmaları gerekiyor. Olmayınca bazen olmuyor. Futbolun şansı bazen yanınızda olmuyor. Lige çok geç başladık. Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Önceki haftalarda mağlubiyet aldık. Ama hiçbir müsabakada mağlubiyeti hak etmedik. Her takımla kafa kafaya oynayabiliyoruz. Bu şartlarda bu mücadeleyi veren, bu oyunu oynayabilen takımı desteklemek gerekiyor. Biz oyuncularımızdan memnunuz. Her geçen hafta üstüne koyarak geliyoruz. Bunları bir şekilde skora da yansıtacağız. Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor." dedi.