Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün akşam saatlerinde 15 yaşındaki Harun Baha Çetin'e çarparak kaçan 59 yaşında ki Nazmi Fenerci emniyete teslim oldu. Fenerci, emniyetten adliyeye sevk edildiği sırada 'Ben çocuğa değil. çocuk bana çarptı' diyerek kendisini savundu.

Dün akşam saatlerinde Solak köyü yol ayrımında meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen 15 yaşındaki Harun Baha Çetin'e otomobil çarpmış, sürücü daha sonra ise olay yerinden kaçmıştı. Dün gece saatlerinde emniyete teslim olan sürücü Nazmi Fenerci (59) emniyette ki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. . Fenerci, emniyetten adliyeye sevk edildiği sırada 'Ben çocuğa değil. çocuk bana çarptı' diyerek kendisini savundu. Adliyeye sevk edilen sürücü Nazmi Fenerci, adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, araç kullanmasına da yasaklandığı öğrenildi.

Kazada ağır yaralanan 15 yaşında ki Harun Baha Çetin ise sevk edildiği Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.