Tüm Avrupa ülkelerindeki gümrük işlemleri profesyonel ekibimiz tarafından halledilir. Müşterilerimizin hiçbir prosedürle uğraşmasına ve ekstra harcama yapmasına gerek kalmadan, tüm detaylı işlemler tarafımızdan halledilerek kolay bir taşınma süreci müşterilerimize sunulur ve en kısa sürede eşyalarınız istediğiniz adrese teslim edilir.

CML Cargo ekipleri eşyalarınızın tüm ambalajlanma işlerinde, teslim adresinde eşyalarınızın ambalajdan çıkarılması ve isteğiniz doğrultusunda yerleştirilmesinde yardımcı olacaktır.

İstanbul ve Kuzey Londra'daki merkez ofislerimize ulaşarak ev ve ofis eşyalarınızın Avrupa'nın dilediğiniz şehrine taşınması için fiyat teklifi alabilirsiniz.

İç kısmı taşıma amaçlı özel olarak tasarlanmış modern araç filomuz tarafından eşyalarınız nakledilir. Bununla beraber uzmanlaşmış ekibimiz tarafından eşyalarınız en doğru şekilde paketlenir ve özenli bir şekilde araca taşınarak dikkatlice yerleştirilir. Böylece taşınma gününüzün en az stresle geçirmeniz için size yardımcı olurlar.

Uluslararası Nakliye

Geniş iletim ağıyla, uluslararası nakliye konusunda uzmanlaşmış firmamız, tüm Avrupa ülkelerine taşınma ve gümrük işlemleriniz için en profesyonel hizmeti sunmaktadır. Bununla birlikte CML Cargo olarak, özel statüye sahip antika ve sanat eseri niteliği taşıyan her çeşit eşyalarınızı da antika ürünler konusunda uzman ekibimiz ile dünyanın dört bir yanına taşıyoruz.

Uluslararası Nakliyede Sigorta Güvencesi

Taşıma ve kargolama sürecinde eşyalarınızın kaybolması veya öngörülemeyen dış etkenler nedeniyle hasar görmesi gibi durumlara karşı uluslararası nakliye sigortası hizmetimiz bulunmaktadır. Bu sigorta kapsamı ile tüm eşyalarınızı maddi olarak da güvence altına alıyoruz. Ancak yine de arzu etmeniz durumunda başka bir sigorta firmasından uluslararası nakliye hizmetleri konusunda poliçe satın alabilirsiniz.

Eşyalarınızın taşınması ve nakliye esnasında kendi arzu ettiğiniz ambalajlama malzemelerinin kullanmasını isterseniz bunu sözleşme sırasında talep etmeniz yeterli olacaktır. Eşya taşımacılığı konusunda ü bize telefonla doğrudan ulaşabilir veya isterseniz web sitemiz üzerinden form doldurarak kolayca fiyat teklifi alabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya üzerinden bizimle irtibata geçebilir ve aklınızdaki soruları yöneltebilirsiniz.

Kapsamlı bir taşınma süreci olacağını düşünüyorsanız veya yüz yüze görüşmek isterseniz bir danışmanımız ücretsiz olarak sizi adresinizde ziyarete gelecektir ve taşınma süreci ile ilgili aklınızdaki tüm sorularınızı cevaplayacaktır. Danışmanımız taşınma sürecinin tüm adımlarını en pratik ve en profesyonel biçimde sizin için planlayarak bir fiyat teklifi çıkaracaktır. Uluslararası nakliye hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt almak için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.