Denge Gazetesi, cinsel istismar şühpelisi ve cinsel istismar mağduru genç kızın fotoğrafını açık bir şekilde yayınladı. Bu fotoğraflar, görüldüğü gibi mozaiklenerek yayınlanmalıydı...

Çaycuma'da lise öğrencisi 16 yaşındaki S.N.A'nın cinsen istismar şikayeti üzerine, servis şoförü A.G. polis tarafından gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olan A.G. polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi ve olayın iftira olduğunu söyledi.

Çaycuma Cumhuriyet Cavcılığı olayla ilgili soruşturmayı derinleştirdi ve şikayetçi S.N.A'nın doktor raporunu istedi. Doktor raporuyla birlikte adliyeye sevk edilen A.G., 16 yaşındaki lise öğrencisi S.N.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberi kamuoyuna duyuran Denge Gazetesi'nin hem cinsel istismar sanığı hem de cinsel istismar mağduru genç kızın fotoğrafını mozaiklemeden kullanması skandal olarak nitelendirildi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın küçük yaştaki cinsel istismar mağduru kız çocuğunun fotoğrafını aleni bir şekilde yayınlayan Denge Gazetesi hakkında soruşturma başlatması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi