Çatalağzı Engelliler Derneği bir sosyal etkinliğe daha imza attı. Daha önce Basınspor, Jandarma, Bürokratlar ile özel futbol maçları oynayan Çatalağzı Engelliler Derneği Futbol takımı bu kez Çinli işçilerle bir dostluk maçı oynadı. Çatalağzı Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Kilimli Kaymakamı Ünal Koç, Jandarma komutanları, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekil Hakan Yüksel de izledi. Zonguldak Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin kaleci olarak görev yaparken, Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas ise takımın başında teknik adam olarak görev yaptı.

Karşılaşma öncesinde karşılaşmayı izleyen futbolseverlere Türk bayrağı armağan edilirken zevkli ve çekişmeli geçen maç 5-5 sona erdi.

Yaptığı sosyal etkinliklerle engelli vatandaşların yaşama sarılmasını, spor ile yoğunlaşmasını sağlayan Çatalağzı Dernek Başkanı Özcan Albas, Çatalağzı'nda bulunan ve Çinli işçilerin çalıştığı firma ile irtibata geçerek böyle bir maç organize etti. Dostluk havası içinde geçen maçımız 5-5 sona erdi. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Engelli arkadaşlarımız böyle etkinliklerden dolayı çok mutlular. Onların birlikte oynadıkları bir futbol takımı var. Bu tür etkinliklerle sosyalleşiyorlar. Önümüzdeki günlerde dostluk maçlarımız devam edecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi