Özel İdare Yolspor Kulübü son yıllarda özellikle alt yapıya yaptığı yatırımların meyvelerini topluyor. Antrenör Burçin Aygün ve diğer antrenörlerin yoğun tempoda çalışması, bilgi, birikim ve tecrübelerini sporcularına aktarmasının ardından ciddi ve disiplinli çalışmaların sonunda Türkiye şampiyonlukları ve çeşitli derecelerle Zonguldak'ı gururlandırdılar.

Özel İdare Yolspor Masa Tenisi Takımı yönetim, antrenör ve sporcuları Vali Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret ederek takımın durumu hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Kokulu, Özel İdare Yolspor kulübün yöneticisi Kemal Özçelik, Özel İdare Yolspor kulübü antrenörleri ve sporcuları ziyarette hazır bulundu.

Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Vali Ahmet Çınar'a takımın elde ettiği Türkiye şampiyonlukları hakkında bilgi verirken, antrenör ve sporcuları tanıtırken gururlandığı gözlendi. İleriki dönemlerde çok daha büyük başarılara imza atacakları sözünü veren Antrenör Burçin Aygün ve sporcular ise ciddi ve disiplinli çalışmaların devam edeceğini, kendilerine verilen destekten dolayı da Vali Ahmet Çınar'a teşekkürlerini aktardı.

Editör: Pusula Gazetesi