Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından Muharrem ayı nedeniyle Çaycuma çarşı meydanında aşure dağıtıldı.

İlginin yüksek olduğu etkinliğe; Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Selüloz İŞ Çaycuma Şube Başkanı Hakan Cura, GMIS eski Başkanlarından Ramis Muslu, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, daire ve banka müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çaycuma'da birlik beraberliği pekiştirmek en üst seviye getirmek ve sivil toplum örgütlerini kaynaştırmak amacı ile etkinliği gerçekleştirdiğini ifade eden Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu; "Öncelikle bu etkinlikte bize destek olan Paradise Otel Sahibi Abdulkadir Özkara'ya, etkinliğe katılım sağlayan çok değerli bürokratlarımıza, üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bizler birlik ve beraberlik içinde olursak Çaycuma adın başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bildiğiniz üzere Çaycuma'da sorunlar çok. Köylerimizde işsizlik hat safhada. Filyos Vadi Projesinin ne zaman biteceğini, yatırımların ne zaman geleceğini halkımız bize soruyor. Yine son zamanlarda gündemde olan havaalanının iç hat seferlerinin açılmasını da yakından takip ediyoruz. İşte dernek olarak halkımızla ne kadar çok kaynaşırsak sorunların takibini de o denli güçlü yapabiliriz. Çünkü burada müthiş bir katlım var. 2 bin kişilik bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri motive ediyor. Böylelikle sorunlar üzerinde detaylı bir şekilde durabiliyor, çözüm noktasında daha verimli oluyoruz"diye konuştu.

Yapılan duanın ardından Başkan Çiloğlu ve protokol tarafından dağıtılan aşure kısa sürede tükendi.

Editör: Pusula Gazetesi