Zonguldak deplasmanlı amatör süper lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor ligin ilk iki haftasında aldığı 1 puanla hedefinin gerisinde kaldı. Kilimli Belediyespor'a sahasında yenilen Çaydeğirmeni Belediyespor, deplasmanda ise Kozlu Belediyespor ise 2-2 berabere kalmıştı. Çaydeğirmeni Belediyespor hafta sonu sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak.

Antrenör Serkan Bankoğlu son iki maçı değerlendirerek '' İlk hafta kendi sahamızda Kilimli Belediyespor'a karşı mücadele ettik. İlk yarı da gerçekten iyi bir futbol oynadık. Hatta 1-0 geriye düşmemize rağmen yine iyiydik. Nedense iki haftadır çok basit goller yiyoruz. Buna mutlaka bir çare bulmamız gerekiyor. Kozlu maçında da 1-0 öne geçtik. Sonra yine anlamsız bir gol yedik. Takımın oyunda düşmesine neden oldu. Hata olur tabi. Her maçta peş peşe olmaması lazım. Bunlara önlem alacağız tabi ki. Gol yesek bile oyundan düşmemiz lazım. Maç 90 dakika ve son dakikalara doğru beraberliği bulduk. Kazanabilirdik ya da kaybedebilirdik. Deplasmanda alınan 1 puanda önemli" dedi.

"BU HAFTA KAZANACAĞIZ"

Serkan Bankoğlu, "Artık 3'üncü haftaya girdik. Mazeret olmaması lazım. Alaplı Belediyespor'la kendi sahamızda oynayacağız. Mutlaka kazanmak zorundayız. İyi bir takımız kopuk kopuk oynuyoruz Bunları gidermemiz lazım. Daha çok idman yapmamız lazım. Alaplı maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Alaplı maçını kazanarak öz güvemizi kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi