Çaycuma ve Çevre Köylerini Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, daha önce yaptığı "Çaycuma çiftçisi zor durumda" şeklindeki açıklamasına duyarsız kalmayan İl Genel Meclisi Üyelerine ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz'a teşekkür etti.

Savaş Çiloğlu, sosyal paylaşım sitesinde 'Teşekkür' başlığıyla yaptığı açıklamada şöyle dedi: "26 Nisan tarihinde yaptığım "ÇAYCUMA ÇİFTÇİSİ ZOR DURUMDA" başlıklı açıklamam da özellikle önceki dönem valimiz Sayın Ahmet Çınar döneminde çiftçimize dağıtılan mandaların durumuna değinmiştim. Pandemi dolayısıyla zor duruma düşen çiftçilerimiz bu ay başlayacak olan taksit ödemelerinde zorlanacağını bu durumun değerlendirilerek çiftçilerimize kolaylık sağlanmasını talep etmiştik. İl genel meclisimiz konuya duyarlılık göstermiş olup çiftçilerimizin taksit ödemelerini Eylül ayına ertelemiştir. Çiftçimizin bu durumuna kayıtsız kalmayan il genel meclisi Genel Sekreteri Sayın Ahmet Karayılmaz a, il genel meclisine, milletvekillerimize ve sayın valimize teşekkür ederim.

Üreten köylümüz ve çiftçimiz ülkemiz için çok değerlidir. Onlar üretebilsinler ki ülkemiz kalkınsın. Hedef ekilmedik bir karış toprak kalmasın."