Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda Amed Sportif Faaliyetler ile çok ciddi ve kritik bir karşılaşma oynayacak olan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tamamladı.

Teknik Patron Şenol Demir Amed ve Kahramanmaraş deplasmanlarında ciddi taraftar baskısı yediklerini belirterek Zonguldakspor'un cefakar taraftarlarının da Devrek'e aynı atmosferi oluşturmalarını istedi.

Demir, "Salı gününden itibaren sahamızda oynayacağımız Amedspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Hafta içi antrenmanlarını bugün itibariyle bitirdik. Taraftarımızın da desteği ile bu zorlu maçın kazanacağımıza inanıyorum. Takımızın galibiyete ihtiyacı var. Taraftarımızla alacağımız bir müsabaka bizi bekliyor. O yüzden çok önemli bir müsabaka. Lütfen herkes müsabakaya gelsin. Takımımız 90 dakika desteklesin. Deplasmanda 90 dakika boyunca Kahramanmaraşlı taraftarlar bize baskı yaptı, ciddi bir baskı yaptılar. İlk defa ben deplasman havası gördüm. Amed deplasmanında 5 bin kişi kapasiteye yakın bir stad. 5 kişi tam full doluydu bizim müsabakada. Şimdi aynısın bende taraftarımızdan istiyorum. Bizim taraftarımıza mesajım şu; bu eğer ki müsabakayı kazanacaksak bin beş yüz kişilik Devrek İlçe stadını lütfen dolduralım. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

Demir "Cezalı oyuncu Sefa var. Sefa yoksa onun yerine başka oynayacak arkadaşlar da en iyi şekilde görevini yapacaklardır. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi