Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak eski Milletvekili Ali Koçal, CHP'de yöneticilik yapmanın zor olduğunu belirterek şimdiki Zonguldak'taki bütün örgütlerin görevlerini güzel bir şekilde yürüttüklerini ifade etti. 2023 yılında milletvekili adaylığı düşünüp düşünmediği sorulan CHP'li Ali Koçal "Gençler varken aday olmak olmaz. Ancak bu işlerle de ilgilenmiyorum anlamına gelmez" dedi.

CHP eski Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, uzun süren sessizliğini bozdu. Koçal, Gazipaşa Caddesi'nde partililer ve esnafla buluştu.

SIKINTI YOK BEN HEP BURADAYIM
Ali Koçal, "Gönlüm hep burada ama bizzati burada olmam gerekmiyor, arkadaşlarla her zaman için konuşuyor ve görüşüyoruz dertleşiyoruz. Zonguldak'la ilgileniyoruz sıkıntı yok hep buradayım ben" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetiminin ve mevcut milletvekillerin özveriyle çalıştığını belirten Ali Koçal. "Cumhuriyet Halk partisine yöneticilik yapmak kolay değil. Gayet başarılı şekilde görev yapıyorlar. Tüm parti örgütleri başarılı şekilde görev yapıyor. Cumhuriyet Halk Partisi burası başka bir parti değil dolayısıyla yöneticilik yapmak kolay değildir. Daha yöneticilik yapan arkadaşlarım var. Onlara da sorabilirsiniz kolay mı bu iş diye. Şu anda mevcut milletvekilleri performanslarıyla gençler çok güzel ve çok güzel çalışıyorlar.
Sahada olmamızı pandemi biraz engelledi. İstememizi rağmen bundan sonra biraz daha sık görüşme imkanımız olacak."şeklinde konuştu.

CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali Koçal 'yeniden adaylık düşünüyor musunuz' sorusuna ise, "Adaylık konusunda gençler varken olmaz, biz artık adaylığı gençlere bırakacağız. Hiçbir şekilde adaylığım söz konusu değil ama siyasetle ilgilenmiyorum bu işler ile ilgilenmiyorum anlamına gelmiyor. Yani siyasetle tabii ki ilgileniyorum, yapmam gerekenleri yapıyorum, söylemem gerekenleri söylüyorum ama kendimle ilgili herhangi bir şey söz konusu değil" dedi.