SICAK GELİŞME...

CHP Ereğli İlçe'nin yarın yapılacak olağanüstü kongresi iptal edildi. iptal kararı bugün Ankara'da toplanan MYK'da toplandı.

...............

Ereğli İlçe'nin 3 adaylı Olağanüstü Kongresi için sağduyu çağrısında bulunan CHP İl Başkanı Hakkı Güney, kongrenin sessiz ve sakin geçmesi temennisinde bulundu.

Hakkı Güney, olağanüstü kongre için şunları söyledi;

"Olağanüstü kongrelerde sadece İl Başkanı konuşma yapıyor. Mevcut arkadaşımız şu anda İlçe başkanlığına bakan arkadaşımız, geçici kuruldaki arkadaşımıza açılış konuşmasından sonra İl başkanının konuşması ile başlıyor. saat bir buçukta başlayacak kongre ve bizim konuşmamızdan sonra da bu arkadaşlarımız seçime girecek şimdi açıklayan arkadaşlarımız Neriman Posbıyık açıkladı, Ali arkadaşımız Bir de Sertan arkadaşımız açıkladı. şu anda üç arkadaşımız var Tabii ona göre yarın saat 1 buçukta kongre var. Yani kongrenin güzel geçmesi en büyük dileğimiz ve sağduyu çağrısı yapıyoruz. Ereğli'de bütün insanların da kongrenin güzel olmasını artık birlik beraberlik içerisinde olmasını, Ereğli'nin siyasi anlamda artık Cumhuriyet Halk Partisi anlamında söz sahibi olması, biliyorsunuz hep Ereğli'de Parti'nin İlçe Başkanlığı kopukluğu ndan hep bahsedildi. biz de artık En sonunda bu kararı genel merkezimizde paylaşarak bunu bir noktaya getirdik ve yarın onu da çözeceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi