Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in ölümünün ardından Kozlu Belediyesi'nin yeni Belediye Başkanı bugün netlik kazandı. Ak Parti'nin Adayı Kerim Yılmaz, CHP'nin adayı Behçet Kemal Danış karşısında 10'a 4 oyla seçimi kazanan isim oldu. CHP grubundan bir kişi Ak Partili Kerim Yılmaz'a oy verdi.

Şükrü Altuntaş'ın başkanlık ettiği meclis toplantısına Şükrü Altuntaş, Kerim Yılmaz, Mehtap Emral, Tahsin Karaarslan, Fikret Korkmaz, Erşen Baloğlu, Hikmet Aydın, Necati Bozkurt, Mustafa Çakır, Behçet Kemal Danış, Ali Salcı, İsmet Dilmaç, Halil Ardıç, Hüdai Dökmeci katıldı. Ak Parti içinden başka aday çıkmayınca seçim sorunsuz geçti.

Kozlu Belediye'nin yeni Başkanı Kerim Yılmaz, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında "Kozlu'nun yetiştirdiği değerli insan rahmetli oldu. Bundan sonra yeni bir süreç başladı. Arkadaşlarımızın teveccühü ve genel merkezimizin icazetiyle partimizin adaylığı bana tebliğ edildi. Arkadaşlarımız da bana destek olma sözü verdiler. Hizmetleri aksatmadan, Ertan Başkanımızın başlattığı hizmetleri devam ettirmeyi var gücümüzle sürdürmeye söz verdik. Görülüyor ki her şey dedikodudan ibaretti. İşte ekibimiz burada" dedi.

Kozlu Belediye Meclis'indeki başkanlık seçimini Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank takip etti.

Editör: Pusula Gazetesi