Zonguldak Futbol İl Disiplin Kurulu haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme ve alt yaş kategorilerinde oynanan müsabakalarda futbol müsabaka talimatlarına aykırı hareket eden futbolcu ve teknik adamların durumu görüşüldü. Toplantıda kart gören ve disiplin talimatlarına aykırı hareket eden teknik adam ve futbolcuların durumu görüşüldü. Hakem ve gözlemci raporlarına göre Futbol İl Disiplin Kurulu çeşitli cezalar verdi. Verilen cezalar bazı kulüplerin tepkisini çekse de hakem ve gözlemci raporları dikkate alınarak cezalar kesildi.

İşte açıklanan cezalar ve süreleri:

1-Maç: Selçuk Köksal (Bayatspor), Emre Özdemir (Gülüç Belediyespor), Hüseyin Çelebi (E.Kepez Çaylıoğluspor), Burak Menteşe (Capeti Merkez Atölyesspor), Feyyaz Uygun (Gümelispor), Birol Yüzlü (Hacılarspor), Sertaç Buğra Kayahan (Kozlu Belediyespor)

2-Maç: Emre Kurum (Filyos Ateşspor) Oktay Demircioğlu (Alaplı Belediyespor), Yiğit Bahadır (Karadonspor), Berkant Yeşilyurt (Kilimli Belediyespor)

3-Maç: Beytullah Aktekin (Capeti Merkez Atölyespor) Tugay İstek (Sefercikspor), Uğur Sefercik(Sefercikspor)

4 Maç: Erdi Arslan (Gülüç Belediyespor), Burak Gören(Güleç Belediyespor) İslam Yıldırım (Kayıkçılar G.B Spor (İslam Yıldırım) Adnan Altınışık (Alaplı Belediyespor)

21 gün hak mahrumiyeti: Murat Yirmibeşcik (Filyos Ateşspor)

50 gün hak mahrumiyeti: Salih Demirkır (Karadonspor)

75 gün hak mahrumiyeti: Tolga Kaya (Sefercikspor)

96 gün hak mahurimiyeti: Ali Açıkgöz (Çates Işıkspor)

Editör: Pusula Gazetesi