Zonguldak'ın en büyük mahallelerinden birisi olan İncivet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher mahallesi için yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal etkinliklerle de ön plana çıkıyor.

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher mahallesinin yetenekli sporcusu Taha Tüfekçi ile bir araya geldi. Karate sporunda kısa sürede kendini geliştiren ve okullararası müsabakalarda toplam 11 madalya kazanan Taha'yı tebrik eden Cevher, Taha'nın Milli takıma kadar yükselip Avrupa ve Dünya şampiyonu olacağına inandığını söyledi.

CEVHER 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI DA KUTLADI

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher ayrıca 24 Temmuz Basın Bayramı'nı da kutlayarak şöyle konuştu: "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum. Basın, gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma görevi olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Demokrasimizin yaşaması ve gelişmesini sağlayan en temel kurumlarımızdan birisidir. Doğru tarafsız haberleri kamuoyu ile sorunları duyarlı yaklaşması demokrasimizin güçlenmesini katkısı çok büyüktür. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve basın bayramını en içten duygularımla kutlar basınımızda çalışmalarında başarılar kolaylıklar diliyorum"

Editör: Pusula Gazetesi