Zonguldakspor'un yeni transferi sağ kanat oyuncusu Cem Sultan transferinin ardından fizik kondisyon açığını giderebilmek ve biran önce takıma katılabilmek için kondisyoner Barış Şeref nezaretinde çalışmalarını tamamlamasının ardından takımla birlikte çalışmalara dahil oldu. Yetenekli futbolcu Cem Sultan, 10 Eylül'de Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasını tribünden izledi. Özellikle taraftara hayran kaldığını belirten Cem Sultan "Böylesine ateşli bir taraftar beklemiyordum" diyerek taraftara övgü yağdırdı.

"TARAFTARI MUTLU ETMEK İÇİN GELDİM"

Cem Sultan açıklamalarda bulunurak "Çok şükür şuan bir sakatlık dururumum yok. Yaklaşık iki haftadır Kondisyoner Barış Şeref hocam sağ olsun inanılmaz derecede kuvvet antrenmanları olsun hazırlıyor beni şuanda hiçbir eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Sadece hocadan görev bekliyorum. Maç da yarım saat ya da son 15 dakika şans bulursak Konya maçında şans bulursak orada da kendimi gösterip hem taraftarı da mutlu etmek için geldim. Burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak istiyorum bende. İnşallah Konya maçında 3 puan alıp taraftarımızı mutlu ederiz" dedi.

"FUTBOLU ÖZLEDİM. ÇOK OYNAMAK İSTİYORUM"

Her hangi bir sakatlığının bulunmadığını, fizik kondisyon olarak da hazır duruma geldiğini belirten Cem Sultan, "Konya deplasmanı bizim için önemli. İçerdeki Fethiye maçında da moral olur bizim için. Kendimle alakalı oynamaya hevesliyim çok oynamak istiyorum özledim de futbolu bakalım bekliyoruz Şenol hocamdan görev bekliyorum. Taktir tamamen hocamın" dedi.

"BÖYLE ATEŞLİ TARAFTAR BEKLEMİYORDUM"

Fatih Karagümrük maçında tribünde olduğunu belirten Cem Sultan taraftara olan hayranlığını şu şekilde ifade etti: "İlk defa Zonguldak'a geldiğim için böyle bir seyirci ile karşılaşmamıştım. Bilmiyordum böyle ateşli taraftarı olduğunu görmüş olduk. İnşallah taraftarımızın karşısına çıkmayı çok istiyorum bu atmosferde çok daha iyi üstüne koyaraktan iyi bir şeyler yapacağım. Sabırsızlanıyorum" dedi.

"ZONGULDAKSPOR BENİM İÇİN ÇIKIŞ OLACAK"

Kendisine ve takımına güvendiğini belirten Cem "Zonguldak benim için inanılmaz bir çıkış yeri olarak görüyorum. Hedeflerimin doğrultusunda burası da üst ligi hedeflediği için en önemlisi üst lige çıkmamız gerektiğini biliyorum inşallah hedefe ulaşırız. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi