Devrek Vergi Dairesi Müdür Vekili Erkan Göçmen, Devrek'in ve bölgemizin sevilen işinsanı Celal Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek kendisine düzenli vergilerinin ödenmesinden dolayı teşekkür etti.

30. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde vergisini düzenli ödeyen, ödediğini vergilerle öne çıkaran, örnek bir ticaret anlayışı sergileyen işinsanlarını ziyaret eden Devrek Vergi Dairesi Müdürü ve personeli onlara teşekkür ederek, işlerinde başarılar diledi.

Devrek Vergi Dairesi Müdürlüğü, 2017 yılında en fazla Gelir Vergisi ödeyerek Zonguldak genelinde vergi rekortmeni olan ödediği vergilerle ülkemizin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine katkıda bulunan hayırsever işinsanı Celal Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. İşinsanı Celal Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek tebrik eden Devrek Vergi Dairesi Müdür Vekili Erkan Göçmen kendisine çiçek takdim etti.

İşadamı Celal Ulupınar, vergi vermenin önemine değinerek, "Ödediğimiz bu vergiler bizlere tekrar hizmet olarak dönüyor. Her zaman düzenli verginizi vereceksiniz ki ülke kalkınsın, ülke kalkınınca da zaten vatandaş kalkınır. Her zaman bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Vergi dairesi müdürüne ve personeline teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Zonguldak Gelir İdaresi Başkanı Refik Akgün de, gazetemize yaptığı açıklamada, vergi ödemenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Ülkemizde kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi için gerekli olan finansal kaynağın yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşıdığını" belirtti.

Akgün, "Vergi ödemeleri ile ülke bütçesine katkı sağlayan başta rekortmenlerimiz olmak üzere Zonguldak, Devrek halkı ve mükelleflerimize teşekkür ediyorum. Yatırım yapan, istihdam sağlayan mükelleflerimiz ülke ekonomisinin gelişmesinde ve kalkınmasında aktif rol oynuyor. Toplumsal refahın artmasına öncülük eden mükelleflerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Devrek'te Vergi Haftası boyunca yüksek oranda vergi ödeyen mükellefler Vergi Dairesi yetkilileri tarafından ziyaret edilecek.

Editör: Pusula Gazetesi