'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla BİK'i ziyaret eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arıman:

'Cefakar, vefakar, ilkeli ve doğru gazeteciliği yansıtmamız lazım'

Gazetecilerin zor şartlarda çalıştıklarına vurgu yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, "Özellikle yerel gazeteciler çok emek veriyorlar. Biz yanınızdayız, siz de bizim yanımızdasınız. Cefakar, vefakar, ilkeli ve doğru gazeteciliği burada yansıtmamız lazım. Biz iktidar partisi olarak, sizin sıkıntılarınız ve isteklerinizi her zaman iletmeye çalışacağız" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mecit Aydın ve Kadın Kolları üyeleri, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şubesi Müdürü Ali Nuhoğlu'nu ziyaret ederek, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladılar.

ARIMAN: "GAZETECİLİK BİR GÖNÜL İŞİDİR"

Gazetecilerin zor şartlarda çalıştıklarına vurgu yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, "Gazeteci arkadaşları ziyaret ederek hemgünlerini kutlamak, hem onların yanında olmak istedik. Onlara destek olduğumuzu göstermek için arkadaşlarımızla birlikte geldik. Gazetecilik de bir gönül işi. Siyasette Kadın Kolları olarak biz de gönüllü çalışıyoruz. Ben bu yönden birbirimize benzediğimizi düşünüyorum. Zor şartlarda karşılıksız çalışıyoruz. Özellikle yerel gazeteciler çok emek veriyorlar. Biz yanınızdayız, sizde bizim yanımızdasınız. Cefakar, vefakar, ilkeli ve doğru gazeteciliği burada yansıtmamız lazım. Biz iktidar partisi olarak, sizin sıkıntılarınız ve isteklerinizi her zaman iletmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

NUHOĞLU: "GAZETECİLER ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA YAPAN, ÖZEL İNSANLARDIR"

Gazetecilerin sıkıntılarını dile getiren BİK Şube Müdürü Ali Nuhoğlu ise, "Gazetecilik, günümüzün 24 saatini içeren, her an yanımızda olan, ilgi alanımıza giren bir meslektir. Bütün herkesi ilgilendiriyor. Dolayısıyla Basın İlan Kurumu'nun bu anlamdaki desteği yeterli değil. İş dünyamızdan, yerel dinamiklerden destek istiyorum. Gazeteci arkadaşlarımız herkese hizmet ediyor. Kamuoyuna hizmet ediyor, doğru bilgi sunuyor. Bir belediye başkanına hizmet ediyor, sorunları öğrenmesine katkı sağlıyor. Siyasilere hizmet ediyor, halkın nabzını tutuyor. Gazeteciler çok yönlü çalışma yapan, çok özel insanlar. Desteğin sadece BİK tarafından değil, özel sektör tarafından, odalar, belediyeler tarafından artarak devam etmesi lazım. Bu çerçevede insanlar, Zonguldak'ta diğer dinamikler de destek verirse, yerel basın ve gazeteciler inşallah hak ettiği değeri bulur. Size teşekkür ediyorum, gazeteci arkadaşlarımızı unutmadınız, bizi ziyaret ettiniz. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi