Çaycuma İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

AK Partiden Çaycumalı bir milletvekilini mecliste görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden ÇAYDER Başkanı Ramazan Taşdemir bölge için yapılacak projelere ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Taşdemir; "Başta Zonguldak'ın can damarı olan Filyos Projesi olmak üzere, yollar, tüneller, havalimanı vb. yatırımlarda, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu olarak çok güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Bir sivil toplum örgütü olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu konularda üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız. Sizleri tebrik ediyor, vekillik hayatınızda başarılar diliyorum"diye konuştu.

16 yıldır görev yapan milletvekillerinin bölgede bir hayli yol aldıklarını söyleyen Milletvekili Ahmet Çolakoğlu; "Nüfusun çoğu merkezlerde olduğu için yapılan hizmetler bazen gözükmeyebiliyor. Bugüne kadar görev yapmış milletvekillerimiz Zonguldak'ı belli bir seviyeye getirdiler. Biz onlardan bayrağı aldık. Hayırlısı ile görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi