İlk olarak Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi'ni ziyaret eden Taşdemir Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan'a kendi derneklerini tanıtıp bilgi verdi. Emeklilerin sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Taşdemir, üyelik formunu doldurarak derneğe üyeliğini gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emekliler Derneği Başkanı Eyidoğan, çiçeği burnunda derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın'ı ziyaret eden dernek yönetimi, çiftçilerin sorunları ve devam eden projeler üzerinde konuştu.

Odanın işleyişi hakkında Taşdemir'e bilgi veren Çapkın, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hayri Kandemir'e ziyaret gerçekleştiren Taşdemir, esnafın genel durumu hakkında sohbet gerçekleştirdi. Taşdemir ve yönetimine başarılar dileyen Kandemir, en kısa zamanda derneğe üye olacağını ifade etti.

Son olarak Çaycuma Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Feti Kuzu, aynı zamanda Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Çaycuma Devlet Hastanesi Güvenlik Amiri Teoman Temelkuran ve Çaycuma Devlet Hastanesi'nde 'Manevi Destek ve Dini Rehberlik Danışmanı' olarak görev yapan Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç'u ziyaret eden Çaycumalılar adına açıklamada bulunan Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir şunları söyledi; " Ziyaret ettiğimiz kuramların başkanlarından işleyişleri hakkında bilgi aldık. Biz bu konuşarak ilgili istişarelerde bulunarak kamuoyuna bilgi vereceğiz. Filyos Projesi ve Organize Seracılık Bölgesi ile çalışmalarımızın hangi aşamada olduğunu öğrendikten sonra herkesle paylaşmak istiyoruz. Filyos liman projesi ile ilgili bil aldıktan sonra basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz"dedi.

Zonguldak'ta gündemin çok çabuk değiştiğini ifade eden Taşdemir TTK'nın özelleştirilmesi ile ilgili olarak da; "Bu konudaki toplantılara katıldık. TTK'nın kapatılması veya satılması ile alakalı bir Zonguldaklı ve Çaycumalı olarak siyasi kimliğimiz ne olursa olsun kesinlikle karşısındayız. TTK bizim olmazsa olmazımızdır. Bunun için Genel Maden İş Sendikası'nın verdiği mücadelenin sonuna kadar yanında olarak destek vereceğiz"diye konuştu.

Pusula Gazetesi Çaycuma Temsilcisi Yeliz Alagöz'ü de ziyaret eden dernek yönetimi kurulduğu günden bu yana basın olarak derneğe verdikleri desteklerden dolayı Pusula Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi