Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor saha ve seyircisi önünde Muslu Belediyespor'u konuk etti.

Ligin 9'ncu haftasında karşılaşan iki takımın maçında toplam 7 gol kaydedildi. Haftaya 10 puanla 7'nci sırada giren Çaydeğirmeni Belediyespor 11 puanla Muslu Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Cumartesi günü 14.00'da Çaydeğirmeni Sahası'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Çaydeğirmeni Belediyespor hızlı başladı. 90 dakika boyunca oynadığı futbolla taraftarından büyük alkış alan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 5-2 gibi net skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 13'e çıkaran Çaydeğirmeni Belediyespor gelecek haftalar için umut verdi.

SAHANIN YILDIZI ERKAN OLDU

Zonguldak amatör futbolunun tecrübeli golcülerinden olan Erkan Koçaklı bu maçta golcülüğünü ve tecrübesini konuşturdu. Attığı 3 golle takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Erkan Koçaklı taraftardan büyük alkış aldı. Çaydeğirmeni Belediyespor'un diğer gollerini ise Burak ve İbrahim Koçaklı attı.

Editör: Pusula Gazetesi