Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. İlk yarının son maçında saha ve seyircisi önünde Perşembe Belediyespor'u 3-1 yenerek devreye moralli giren Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci yarıdan umutlu.
Ligde oynadığı 11 karşılaşmadan 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 16 puan toplayan Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci yarıya 6'ncı sırada başlayacak.
Tecrübeli teknik adam Ahmet Terzi nezaretinde kendi tesislerinde kolej havası içinde hazırlanan Çaydeğirmeni Belediyespor ile teknik heyet adeta kenetlendi. Futbolculara babacan tavırlarla yaklaşan, gerektiğinde tatlı sert yapan Ahmet Terzi ile futbolcular arasındaki iyi ilişkiler takımın oyununa da yansıyor.
Saha ve seyircisi önünde çok başarılı futbol oynayıp iyi sonuçlar alan Çaydeğirmeni Belediyespor bu sonuçları deplasmana da yansıtmayı planlıyor.
Takımın tecrübeli futbolcularından golcü Erkan Koçaklı, "Takım olarak lige iyi başlayamadık. Ancak ilerleyen haftalarda hocamızın verdiği teknik ve taktikleri sahaya iyi yansıtarak aldığımız galibiyetlerle ilk yarıyı 16 puanla 6'ncı sırada tamamladık. İkinci yarıya çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarlarımıza çok daha iyi bir Çaydeğirmeni Belediyespor izlettireceğiz. Takım olarak kenetlendik, ikinci yarının ilk haftasında oynayacağımız Alaplı Belediyespor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi