Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmenispor yeni sezon çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor. Geçtiğimiz sezon ligin tamamlanmasına 7 hafta kala takımın başına getirilen antrenör Serkan Bankoğlu ile müthiş bir çakış yakalayan Çaydeğirmeni Belediyespor'da Başkan Satılmış Gebeş yeni sezon öncesi de yine Serkan Bankoğlu ile devam kararı almıştı.

Mevcut kadrosuna yaptığı takviyelerle daha da güçlenen Çaydeğirmeni Belediyespor kendi tesislerinde tam kadro çalışmalarına devam ediyor.

BİRBİRİNİNDEN GÜÇLÜ RAKİLER VAR
Deplasmanlı Amatör Süper Ligde yeni sezon öncesinde özellikle Kilimli Belediyespor, Gelikspor, Alaplı Belediyespor gibi takımlar kadrolarını koruyarak yaptıkları takviyelerle şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösteriliyor. Ancak Serkan Bankoğlu ile birlikte Çaydeğirmenispor da ligin istikrarlı ekiplerinden birisi olmaya en yakın aday.

SATILMIŞ GEBEŞ BÜYÜK DESTEK VERİYOR
Futbolun içinden gelen ve sporu seven bir Belediye Başkanına ve kulüp başkanına sahip olan Çaydeğirmeni Belediyespor'da camia yeni sezondan umutlu. Başkan Satılmış Gebeş gerek teknik heyet, gerekse futbolcularla yakından ilgileniyor. Takımdan umutlu olan Başkan Gebeş Bankoğlu ve takıma güveniyor.

Editör: Pusula Gazetesi