Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmenispor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Zorlu lig öncesinde hazırlık maçlarına önem veren Çaydeğirmenispor geçtiğimiz hafta Muslu Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazanarak olumlu mesaj vermişti.

Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci hazırlık maçında ise Cuma günü saat 15:30'da ÇATES Işıkspor ile oynayacak. Serkan Bankoğlu nezaretinde Çaydeğirmeni Belediyespor üçüncü hazırlık maçını ise Pazar günü 15:00'da Gelikspor'la yapacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçların ardından lig öncesinde eksiklerini görme fırsatı bulacak.

BANKOĞLU: "SEZONA HAZIR GİRECEĞİZ"

Geçtiğimiz sezondan kalma iskelet oyuncularımıza takviyeler yaptık. Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. İlk hazırlık maçımızda Muslu Belediyespor'u 4-1 yendik. Cum günü Çates Işıkspor ve Pazar günü ise Gelikspor'la hazırlık maçları yapacağız. Oynayacağımız maçlar sonunda eksik görürsek transfer yapabiliriz. İnşallah yeni sezon hazır bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Çaydeğirmeni Belediyespor bu sezon üst sıralarda mücadele edecek. İyi bir takımımız var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi