Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin flaş ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor'u konuk edecek. 14.30'da Çaydeğirmeni sahasında oynanacak olan karşılaşmanın hazıklıklarını tamamlayan Çaydeğirmeni Belediyespor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 12 puanla ligin 7'nci sırasında bulunuyor. Hafta boyunca sıkı tempo ile Çaycumaspor maçına hazırlanan Çaydeğirmeni Belediyespor'da antrenör Serkan Bankoğlu futbolcularını maça motive ediyor.

"ÇAYCUMASPOR'U YENİP UĞURLAYACAĞIZ"

Çaydeğirmeni Belediyespor'un başarılı teknik adamı Serkan Bankoğlu daha önce de Çaycumaspor'da çalışmış ve sarı lacivertli ekiple başarılı dönem geçirmişti. Çaycumaspor'dan sıkıntılı ayrılan Serkan Bankloğlu eski takımına karşı Pazar günü mücadele edecek.

Çaycumaspor, Serkan Bankoğlu'nun görevden ayrılmasının ardından özellikle son 2-3 sezondur kümede kalma mücadelesi veren bir takım haline geldi. Sarı-lacivertli ekibin yeni yönetimi ise takımı toparlamaya çalışıyor.

Maç ile ilgili görüşlerini dile getiren Bankoğlu, "Son iki maçı kazanmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Çaycumaspor maçı mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu hafta galibiyetten başka bişey düşünmüyoruz. Oynadığımız futbolun karşılığını almak istiyoruz. Rakibimiz Çaycumaspor'u çok iyi ağırlayıp iyi bir ev sahipliği yapacağız. Ancak Çaycumaspor'u yenerek uğurlayacağız. Galibiyete ihtiyacımız var. Bize her zaman itici güç olan taraftarımızı da Pazar günü maça bekliyorum. Bize sahip çıkan destek olan Başkanımız Satılmış Gebeş'e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi