Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor'da gözler altyapıya çevrildi. Sarı-lacivertli ekipte Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın da büyük destekleri ile yeni bir alt yapı oluşturdu.

Zonguldakspor'un eski takım kaptanı ve aynı zamanda Çaycumaspor'un tecrübeli futbolcusu Suat Kerçin'e yönetim tam yetki vererek alt yapıyı teslim etti.

Kolları sıvayan Suat Kerçin alt yapı çalışmalarına başlayarak hem Çaycuma'ya hem de Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı planlıyor. Kısa sürede gelişim göstermesi beklenen Çaycumaspor alt yapısında yetişen futbolcular önce Çaycumaspor'a ardından da Türk futboluna hizmet edecek.

SPOR ADAMININ MİNİK FUTBOLCULARI
Zonguldak sporunun her zaman içinde olan, spor camiasının yanı sıra hakemler ve futbolcular tarafından çok sevilen bir isim olan, Saltukova ve diğer sahalarda Spor Saha Komiserliği yapan Ramazan Yüzlü de çocuklarını Çaycumaspor alt yapısına, Suat Kerçin'e teslim etti. Giray ve Berkin Yüzlü kardeşler Çaycumaspor alt yapısında eğitim alarak geleceğin yıldızı olmayı planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi