Almanya Çaycumalılar Derneğinde (Deutsch - Türkischer Caycumalilar Kulturverein e.V.), kurucu başkan Şenol Alagöz' ün istifasından sonra yapılan seçimle Tuncay Karalıoğlu başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu şu üyelerden oluştu: "Tuncay Karalıoğlu, Dursun Kılıç, Cüneyt Demir, Özcan Akbaşlı, Ceyhun Demir, Fatih Özçelik, Yusuf Ceng, Naim Akçaalan.

Tek aday olarak seçime giren ve oylarını tamamını alarak başkan seçilen Tuncay Karalioglu "Bugün, Almanya Çaycuma derneğinin olağanüstü yönetim kurulu seçimi sonucu değerli üyelerin tamamının güven oyunu almış bulunmaktayız. Önceki başkanımız Şenol Alagöz ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için yeni ekibimizle ve değerli hemşehrilerimizin desteğiyle daha iyi projelere imza atmaya hazırız. Ayrıca, Almanya' da yaşayan hemşehrilerimize ziyaretlerde bulunup onların da görüş ve düşüncelerine göre dernek faaliyetlerimize devam edeceğiz. Saygılarımla"dedi.

İlk dönem başkanı Şenol Alagöz, "Şahsi işlerimden dolayı derneğe yeterince vakit ayıramadığım için görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Bugüne kadar elimizden geldiğince çevremize ve yöremize faydalı faaliyetlerde bulunduk. Çaycumamızı en güzel bir şekilde tanıtmaya çalıştık. Bayrağı genç ve dinamik kardeşimiz Tuncay Karalıoğlu ve ekibine teslim ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da derneğe her türlü desteği vermeye devam edeceğim."dedi.

Editör: Pusula Gazetesi