TSK tarafından Afrin'de başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatına' destek vermek amacıyla Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinden 40 muhtar Hatay'ın Hassa İlçesine gitti.

Muhtarları Belediye Düğün Salonu önünde Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Gökhan Kara, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri uğurladı.

Muhtarlar kazasız belasız yolculuklar dileyen Kaymakam Keçeli; "Sınırdaki askerlerimize manevi destek vermek amacı il yola çıkıyorsunuz. Bu duyarlı davranışınızdan dolayı tüm muhtarlara teşekkür ediyorum. Bizlerin selamını da iletirseniz seviniriz"diye konuştu.

Askerlere destek olmak ve moral vermek amacı ile Suriye sınırına gittiklerini ifade eden Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen askerlerin başarı ile operasyonu sonlandırmaları dileğinde bulundu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'nun gerçekleştirdiği duanın ardından muhtarlar otobüse bindirilerek yolcu edildi.

Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Celal Çelen de okul arkadaşlarının Mehmetçiğe yazdığı mektupları ulaştırmak üzere muhtarlar ile birlikte Hatay'a gitti.

Muhtarlar yanlarında askerlere ulaştırılmak üzere manda yoğurdu, konserve ve kışlık çamaşır getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi