Tut Ellerinden Derneği'nin katkıları ile kurulan sınıfın açılışına; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Tut Ellerinden Uluslararası İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tunç, SF Sandalye Sahibi İşadamı Ali Karakaş ve okul müdürleri katıldı.

Okul Müdürü Harun Toksoy sınıfın açılmasında desteğini esirgemeyen Kaymakam Keçeli'ye teşekkür ederken; "İçerde gördüğünüz oyuncakların tamamını bize gönderen İstanbul Tut Ellerinden Uluslarası insanı yardım derneğine teşekkürü borç bilirim"dedi.

Kaymakam Keçeli ise zeka sınıfının okul öğrencilerine hayırlı olması dileğinde bulunarak ; "Zeka oyunları ihmal ettiğimiz ama aslında çok önemli gördüğümüz alanların birisidir. Artık şehirleşmesinin artması ile çocuklarımız sokaklara çıkmaya biraz ihmal ediyorlar. Eve kapanan çocuklarda hepimizin şikayetçi olduğu telefonun, tabletin başında vakit geçiren bir çocukluk yaşayan nesil oluşturmaya başladık. Zeka oyunların yaygınlaştırılması ile birlikte hem çocuklarımızı tablete televizyona bağımlı olmaktan kurtaracağız, hemde her bulunduğumuz ortamda fikrini zikrini açacak zamanının faydalı ve keyifli geçireceği bir oyun ortamını da sağlamış olacağız. Çocuklarımızın artık sadece okulda değil, evinde de zeka oyunları ile vakit geçirmesini diliyorum. Emeği geçen okul müdürümüze, Tut Ellerinden Derneğine, SF Sandalye Sahibi Ali Karakaş'a teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Sınıfın açılışını öğrencilerle birlikte yapan Kaymakam Keçeli öğrencilerle mangala ve satranç oynadı.

Sınıfta yer alan bir çok zeka oyunu beğeni topladı.

Editör: Pusula Gazetesi