Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Saraç ve Çağatay Yurtbay Şehit Hasan Yağlı İlkokulu'nu ziyaret ederek bilim setlerini projeyi yürüten öğretmenlere ve öğrencilere teslim etti.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Çaycuma Sanayi Ticaret Odası Olarak bu tür projeleri destekliyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, onların bilimi sevmesi ve keşfetmeleri bizi mutlu ediyor. Küçük yaştan itibaren verilen bu eğitimlerin onların hayatlarında önemli değişikliklere yol açacağını düşünüyorum. Projeyi yürüten öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Projeyi yürüten öğretmenlerimizden Ali Hasırcı da; "Eşimle birlikte gönüllü olarak yürüttüğümüz "BİLİMİ SEVİYOR, BİLİMİ KEŞFEDİYORUM PROJESİ"ne verdikleri desteklerden dolayı Çaycuma Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı'na ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Projemizin hedefi tüm öğrencilerin bilimi keşfetmesidir. Projemizle imkanı kısıtlı olan öğrencilerimize de ulaşarak "Bir Öğrenci Değişir Türkiye Değişir" diyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi