Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle hazırlanan 667 yardım paketi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ayçiçeği yağı, toz şeker, makarna, mercimek, çay ve salça gibi kuru gıdalardan hazırlanan gıda yardımı paketleri Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık yardımların Ramazan ayının ilk haftasından itibaren hızlı bir şekilde dağıtıldığını belirterek; "Çaycuma TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri olarak bu yardımları ulaştırabileceğimiz ihtiyaç sahiplerini tespit ederek adreslerine hazırlamış olduğumuz gıda paketlerini ulaştırdık. Bu vesile ile de Ramazan ayının maneviyatı içinde hem çevremizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak güzel bir paylaşımda bulunduk hem de Ramazan ayının bereketini ve manevi huzurunu yaşadık. TOBB vesilesi ile her yıl olduğu gibi bu yıl da destek oldu ve 667 aileyi sevindirmiş olduk"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi