Çaycuma TSO her yıl öğrencilere yaptığı yardımları bu senede tekrarladı. Oda tarafından alınan 750 çift bot öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Atlı ve Cengiz Yılmaz, TSO Genel Sekreteri Alper Püren, Şehit Hasan Yağlı İlkokulu Müdürü Bekir Üstünalp ve Gemiciler Ortaokulu Müdürü Hüsamettin Baylan'a botları teslim etti.

Eğitime katkılarından dolayı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yönetimine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir; " Ticaret odamızın eğitime katkıları her geçen yıl artarak devam ediyor. Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadılar. Odanın desteğini hep gördük, görmeye de devam edeceğiz"diye konuştu.

Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık; "Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak 750 ilk, orta ve lise öğrencimize kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak bot hediye ettik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği, Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımızın çabası ile yaptığımız bu çalışmamız devam edecek. Çaycuma TSO olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi