Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bütçe çalışmalarını yaparken yapılan istişareler ve toplantılar sonucunda alının karar ile yeni yılda üyelere ücret karşılığı verilen Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi, Ticari İkametgah ve Ticari Yetki Belgesi ücretlerinin kaldırıldığını açıkladı.

Oda üyelerinin bu yöndeki taleplerini çeşitli vesilelerle dile getirdiklerini değinen Kamitoğlu; "Odamızın üyelerine verdiği hizmet ve belge bedellerinin yasal boyutlar çerçevesinde alınması kanuni bir zorunluluktur ve verilen belgelerden alınan ücretler de Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu kararı ile oluşturulan tariflerle tespit edilmektedir. Çaycuma TSO olarak temel amacımızın üye memnuniyetini artırmak ve iş dünyasının önündeki temel problemleri ortadan kaldırmak olduğunu her platformda dile getiriyoruz.

Üyelerimizle yaptığımız görüşmelerde de kendilerine de ifade ettiğimiz gibi, onlardan gelen her sözün hizmet dönemimiz içerisinde sonuna kadar arkasında durarak Çaycuma ve bölgemiz ekonomisini bir adım öne taşıma gayretimiz devam edecektir. Bu doğrultuda, üyelerimizin ücret karşılığında aldıkları Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi, Ticari İkametgah ve Ticari Yetki Belgesi artık ücretsiz olacaktır. Oda üyelerimiz bu belgeleri e-imzalı olarak web sitemiz üzerinden ya da bizzat odamızı ziyaret ederek ilgili birimlerimizden temin edebilirler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi