130 ülkeden 10 bin yabancı, toplam 80 bin alıcının beklendiği, Türk seramik sektörünün en önemlifirmalarının yer aldığı fuarda firmalar en yeni ürün ve hizmetlerini on binlerce yerli ve yabancı alıcıya sunarken banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA Fuarı'nda, sektöre yön veren 1.000'in üzerinde yeni ürün ve hizmetleri yer alacak.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ECE SERAMİK AKRİLİK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.,ER-DUŞ KÜVET - JAKUZİ VE YAPI MALZEMELERİSANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD. ŞTİ., DEN-KO MOBİLYA İMALAT YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ., ILGIN YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ., YURTBAY SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., UBM BANYO SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ., UBM PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. de bu fuarda stant açarak ürünlerini sergileyecekler.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine destek olmak amacıyla fuara gezi düzenliyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek fuar gezisine katılmak isteyenlerin 21.02.2017 Cuma gününe kadar Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'na müracaat etmesi gerekiyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda üyelerinden gelen talep üzerine bu geziyi organize ettiklerini söyleyen Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık programla ilgili yaptığı açıklamada: "Fuarların takip edilmesi ve ziyaret edilmesi hem iş geliştirme, hem yeni pazarlar oluşturma açısından oldukça önemlidir. Rekabetin yoğunluğu bizleri en yeniyi, en güzeli ve en kaliteliyi ortaya çıkarmaya itmektedir. İşimizle ilgili tüm bunları da en rahat fuarlardan takip edebiliriz düşüncesindeyiz. Bu nedenle üyelerimizin ve diğer ilgililerin de bu tür gezilerle fuarları ziyaret etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Çaycuma'nın markaları olarak bizleri bu fuarda katılımcı olan üyelerimizin de stant açarak uluslararası düzeydeki bu fuarda ilçemizi ve bölgemizi temsil etmeleri bizim için oldukça gurur vericidir. Bu nedenle Oda olarak firmalarımızın stantları başta olmak üzere sektörün nabzını tutan bu fuarı gezmek üzere bir ziyaret programı düzenliyoruz. Bu fuar gezisine katılmak isteyenler Odamıza müracaat ederek detayları öğrenebilirler"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi