Sergiye; Kaymakam Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, daire ve okul müdürleri, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında Saltukova Beldesi'nde Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Saltukova Belediye Başkanlığı ve İş-Kur işbirliğindeki kurslar da dahil 29 kurs açılarak ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaymakam Serkan Keçeli Saltukova Beldesi'nde açılan kursların artarak devam ettiğini belirterek, kursların açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kurslarda ortaya çıkan ürünlerin aile ekonomisine ve kursiyerlerin kaliteli zaman geçirmesine katkı sağladığını ifade eden Keçeli, kursların önemine vurgu yaparak kurs eğiticilerine ve kursiyerlere teşekkür etti. " İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, göstermiş olduğu işbirliği sebebi ile Saltukova Belediye Başkanlığına, İş-Kur İl Müdürlüğüne ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederek kursiyerleri tebrik etti. Kurs sonunda ortaya çıkan ürünlerin sergilendiği sergi vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Editör: Pusula Gazetesi