2018- 2019 yılı Zonguldak ilinde düzenlenen Kulüpler Arası Bayan Voleybol Liglerine katılan Çaycuma Gençler birliği Spor Kulübü, katıldığı üç kategorinin üçünde de şampiyon oldu. Sporcular, 'Midi Küçük' ve 'Yıldız Bayanlar' kategorinde tüm rakiplerini 3-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Kulübün 'Midi Küçük' kategorisinde Bolu ilinde, 'Yıldız Bayanlar' kategorisinde Sakarya ilinde ve Küçükler kategorisinde Zonguldak ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Zonguldak ve Çaycuma'yı temsil edecek.

Kulüp sporcularından Zeynep İrem Hobba en iyi smaçör, Esma Yiğit en iyi pasör ve Şeyma Eser en iyi orta oyuncu seçilirken üç şampiyonlukta en büyük katkıyı sağlayan Antrenör Onur Çevik ise en iyi antrenör ödülüne layık görüldü.

Kulüp Başkanı Erkan Arslan başarıda emeği olan herkesi tebrik ederken; "Yoğun geçen bir antrenman ve müsabaka dönemi geçirdik. Yıllardır yapmış olduğumuz çalışmaların ürününü üç şampiyonlukla taçlandırmak bizi çok mutlu etti. Çaycuma da artık bir voleybol kültürü oluşmuştur.

Bu süreçte bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli'ye, Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı'ya, sporcularımıza ve onların değerli velilerine çok teşekkür ederiz"dedi.


Editör: Pusula Gazetesi