Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sıkıntılı günler geçiren Çaycumaspor çıkış arıyor. Ligde geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Muslu Belediyespor ile karşılaşan ve bu maçtan 2-1 yenik ayrılan Çaycumaspor kötü gidişata engel olamıyor.

ÇAYDEĞİRMENİ DEPLASMANINA GİDİYOR

Çaycumaspor Pazar günü deplasmanda güçlü rakibi Çaydeğirmeni Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren sarı-lacivertli ekip Muslu Belediyespor yenilgisinin telafisi için Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında galibiyet parolasıyla çıkacak.

ALT SIRALARDA UZAKLAŞMAK İSTİYORLAR

Son iki sezondur kümede kalma mücadelesi veren ve son haftalarda aldığı sonuçlarla kümede kalmayı başaran Çaycumaspor aynı sıkıntıyı yaşamamak için biran önce toparlanıp üst sıralara çıkıp, alttan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Oynadığı 9 karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alan Çaycumaspor 10 puanla 8'nci sırada kendine yer buldu. Sarı-lacivertli ekip rakip kaleleri 18 kez havalandırken kalesinde ise 14 gol gördü.

Çaydeğirmeni Belediyespor maçından alacağı galibiyetle derin nefes alacak olan Çaycumaspor 13 puana yükselerek rakiplerinin de kaybetmesini bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi