Saadet Partisi Zonguldak 1'nci Sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Yaman ve 4'üncü Sıra Milletvekili Adayı Engin Zeren, Çaycuma ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Yoğun destek aldığı Çaycumalı hemşehrilerine teşekkür eden Burak Erol, kendi başarısının halkın başarısı olduğuna inandığını söyledi. Erol, "Genç-ihtiyar, kadın-erkek Çaycumalı kardeşlerimin desteğini kendim ile beraber alacağıma inanıyorum. 25 Haziran'da bölgemizin ve ülkemizin sorunlarını beraber çözeceğiz. Şefkat, merhamet ve adaletin her zaman lazım olduğunu, bu konuda ülkemizin 81 milyon renk, ırk ve din ayrımı yapmaksızın herkesin doğuştan Rabbimin verdiği haklarını; akıl, can emniyeti, inanç, ırz ve namus emniyetinin emeğini koruyarak, yaşanabilir bir Türkiye kurmak, yeniden bir Türkiye, yeni bir dünyayı el birliği ile kuracağız. Halkımız bizi izlemeye devam etsin" diye konuştu.

Ziyaretler kapsamında Kaymakam Serkan Keçeli ile de bir araya gelen partililer, adayları tanıttılar. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Keçeli, "Seçimler, demokrasinin şölene dönüştüğü zamanlar. Siyasetçilerimizin kendilerini rahat ifade edebilecekleri hem de seçmenimizin bu iradesini sandığa hakkı ile layığı ile yansıtmasıdır. Çaycuma olarak iki adayımızın olmasından gurur duyuyoruz. Tüm siyasi partilere başarılar diliyorum" dedi.

Adaylar ve partililer, Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Caddesi ve Nihat Kantarcı Caddesi'nde hizmet veren esnafı tek tek dolaşarak destek istediler.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu'unu da makamında ziyaret eden partiler adına konuşan Burak Erol, "Bize destek verirseniz, söz veriyoruz, gece-gündüz yanınızda olacağız. Başta Filyos Projesi olmak üzere bölgemizde istihdam adına gerçekleşecek tüm projelerin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Tüm siyasi partililere eşit mesafede durduklarını belirten Çaycuma TSO Başkanı Kamitoğlu ise, "Sizlerden bölgemiz adına Filyos Liman Projesi, Sera OSB vb. bazı taleplerimiz olacak. Ayrıca ilçemizden iki kardeşimizin aday yapılması bizleri çok mutlu etti. Başarılar diliyorum" dedi.

Son olarak TSO Meclis Başkanı Ergün Ece'yi de işyerinde ziyaret eden Erol, destek beklediklerini ifade etti.

Milletvekili adaylarına; Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi