Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin köklü kulüplerinden Çaycumaspor ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından küme düşme potasına doğru hızla ilerliyor. Kötü gidişata bir türlü çözüm bulamayan sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta Çaycuma derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada İstasyon Gemicimlerspor'a 1-0 yenilerek büyük bir avantaj yitirmişti.

Bu yenilginin ardından 21 puanla kalan Çaycumaspor'un küme düşme potası ile arasında yalnızca 1 puan aldı. Hafta sonu saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaycumaspor bu kritik maça mutlak galibiyet umutları ile çıkacak.

SERKAN BANKOĞLU FAKTÖRÜ VAR
Daha önce Çaycumaspor'u çalıştıran Serkan Bankoğlu, takımdan ayrılarak Devrek Belediyespor ile anlaşması, Çaycumaspor ile Bankoğlu arasında negatif bir etki yaratmış, Çaycumaspor kanadı Bankoğlu'na tepki göstermişti. Şimdi Çaycumaspor ve Serkan Bankoğlu karşı karşıya gelecek. Hafta sonu oynanacak maçta Çaydeğirmenispor'un başında sahaya çıkacak olan Serkan Bankoğlu Çaycuma'ya mutlak kazanmak için gidecek. Çaydeğirmenispor da rahat nefes almak için bu maçtan galip ayrılmak zorunda. Çaycumaspor maçı kaybetmesi halinde büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak. Maçın sonucu daha şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi