İstanbul Dembedem Tiyatro Grubunun ilk olarak gündüz çocuklara yönelik "Kayıp Kar Tanesi" adlı oyunlarını sergiledi. Oyun çocuklar ve veliler tarafından büyük beğeni topladı. Akşam ise yetişkinlere yönelik "Yasak" oyunu sergilendi. Oyun izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken, ayakta alkışlandı.

Oyun bitiminde sahneye çıkan ADD Çaycuma Şube Başkanı Zeki Saim Oral; "Öncelikle oyunumuza destek veren buraya gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dönemde sanat yapmak hele hele tiyatro yapmanın zorluklarını söylemeye gerek yok. Biz bu oyunu sergileyebilmek için çok uğraştık. Sanırım oyunun ismi yetkililere sakıncalı gelmiş olacak ki çok araştırdılar. Tüm zorluklara rağmen nihayet oyunumuzu sergileyebildiğimiz için çok mutluyum. Bir kez daha oyuncularımızı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Günün anısına ADD Başkanı Zeki Saim Oral Dembedem Tiyatro Grubu temsilcisi Utku Özçalcı'yaplaket verdi.

Özçalcı'da " Başta tüm Çaycumalılara, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Zeki Saim Oral'a, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Tekrar bu güzel ilçeye gelmek isterim, başka oyunlarda buluşmak üzere hoşça kalın, hepinize teşekkür ediyorum"dedi.

Oyuncuların seyircilerle anı fotoğrafı çektirmeleri ile gece sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi